Přiřazení uživatele k více partnerským/arboristickým účtům

Portál Stromy pod kontrolou umožňuje několik druhů registrace - uživatelský účet, partnerský účet a arboristický účet.

  • Uživatelský účet obvykle odpovídá konkrétnímu člověku a je používán pro přihlašování na portál.
  • Partnerský účet je určen pro organizaci nebo nebo fyzickou osobu, která je vlastníkem nebo správcem stromů. (Více o výhodách a možnostech partnerského účtu naleznete zde.)
  • Arboristický účet je určen pro firmu nebo podnikatele, který nabízí služby v oblasti arboristiky. (Více o výhodách a možnostech arboristického účtu naleznete zde.)

Každý partnerský nebo arboristický účet má přiřazen alespoň jeden uživatelský účet, pod kterým se přihlašuje člověk, který za Partnera/Arboristu jedná (prohlížení a správa dat, nastavení, ...). Tento uživatelský účet bývá obvykle vytvořený zároveň při tvorbě partnerského/arboristického účtu. Po registraci může Partner nebo Arborista v nastavení pozvat další osoby, které po registraci svého uživatelského účtu mohou za Partnera/Arboristu jednat.

Obvykle bývá uživatel přiřazen nejvýše k jednomu Partnerovi/Arboristovi. Může se ale stát, že jedna osoba potřebuje jednat za více Partnerů/Arboristů. Typicky může jít o organizaci s celorepublikovou působností, která má své místní pobočky a jednu centrálu nebo o města, která se o správu stromů dělí s technickými službami. Pokud taková potřeba vyvstane, napiště, prosím, email na adresu info@stromypodkontrolou.cz a popište svou situaci. Administrátor vás poté ručně přiřadí ke všem relevantním Partnerům/Arboristům.

Po přihlášení na portál pomocí svého uživatelského účtu budete jednat vždy právě za jednoho z Partnerů či Arboristů z těch, ke kterým jste přiřazeni. Jeho jméno uvidíte na horní liště vpravo hned vedle svého jména.

Aktuálního Partnera/Arboristu můžete změnit kliknutím na jméno aktuálního Partnera/Arboristy v horní liště. Rozbalí se nabídka se seznamem všech účtů, ke kterým jste přiřazen a kliknutím vyberete ten, za který budete chtít jednat. Všechny vytvořené vazby, výsadby či ocenění pak budou přiřazeny k tomuto účtu.